onsdag 7. juli 2010

Test: Osis Dust it

Synes du det er vanskelig å få volum i håret? Føles det tungt og flatt? Vanskelig å få Clip-On extentions til å sitte skikkelig? Da anbefaler jeg Osis Dust It.

Det er et pudder  som du drysser i håret, som i tillegg til å matte håret, gjør volumstyling lett som en lek.

Slik bruker du det:
Dryss litt pulver i håndflatene, gni og fordel i håret. For større effekt kan du også ta å drysse litt pulver ved hårrøttene, rufse godt og simsalabim! Supervolum:) Tipper at dette er Eli Hagens favorittprodukt.

Vær ops på mengden du bruker. Får du for mye produkt i håret vil det lett føles klissete og litt seigt. Håret kan også se noe grått ut dersom du får for mye pulver i. Begynn heller med små mengder og påfør i flere omganger.

Dust It holder utrolig lenge, om du føler at håret faller litt sammen i løpet av dagen er det bare til å rufse det godt til igjen så er det like fint. Det fungerer supert i både langt og kort hår.

Ulempen med dette produktet er at det er litt vanskelig å vaske ut, jeg trenger ihvertfall 2 shamponeringer før jeg føler håret er som normalt. En annen ting er at det er vanskelig å porsjonere riktig med flasken. Det er lett for at det kommer for mye pulver ut og det er vanskelig å se hvor mye man har drysset i. Jeg har prøvd noen andre typer som har en luftpumpe som fordeler pulveret mye penere i håret.

Fordelen er at stylingen med Dust It ser veldig naturlig ut, både hårspray, gele, skum og voks kan bli lett synlig og legger seg som en hinne på håret, samtidig som håret kan se stivt og "tvunget" ut.

Tips: Dust It er super til å fest clip-on hair extensions i. Del håret i partier, dryss i litt pulver der du skal feste klemmene, tupèr forsiktig og fest Clip-On'en. Sitter som støpt hele dagen!

+

Gir max volum
Matter
Lett å ta med i vesken
Holder hele dagen
Drøy i bruk
Super til Clip-On extentions

_

Vanskelig å beregne mengde
Litt tung å vaske ut



Karakter:
Hadde fått en 5'er om de hadde laget en enklere doseringsløsning på flasken:)

2 kommentarer:

  1. Putt en teipbit over omtrent halvparten av hullene så er doseringsproblemet løst!

    Og at det en "litt tung å vaske ut" er en underdrivelse av de sjeldne, jeg slet i alle fall ei god stund ;)

    SvarSlett
  2. Hei Tone, en teipbit vil nok gjøre susen ja, takk for tipset. Det er for dårlig når bruker må inn å modifisere doseringsløsningen for å få det til å fungere tilfredsstillende.

    Når det gjelder å få vasket det ut så gjelder det å få shampoen til å skumme skikkelig og jobbe den godt inn i hår- og hodebunn, litt mer omstendig enn ved vanlig hårvask, men det går seg til:)

    SvarSlett